O podjetju

Pozdravljeni,

Smo majhno družinsko podjetje, otroška trgovina Fancy baby pa je skoraj kot najin tretji otročiček. Ko sva dobila otroke, sva ugotovila, kako lažje je nakupovat preko spleta, saj lahko nakupe opraviš predvsem takrat, ko otroci že spijo 🙂

V spletni trgovini Fancy baby  lahko najdete pestro izbiro oblačil za novorojenčke in otroke do starosti 2leti, otroško posteljnino, obloge za posteljico, copatke za dojenčke,… Že od samega začetka poslujemo samo z evropskimi proizvajalci in dobavitelji

V ponudbi pa imamo tudi svečana oblačila za otroke; večinoma od velikosti 62-86. Če bi si želeli določen kompletek/oblekico v večji velikosti, nam pišite in če se le da, Vam jo tudi naročimo. 

Za naše kupce redno pripravljamo zanimive akcije in popuste. Vabiva vas, da si pred nakupov pogledate tudi kategorijo Novičke, ker ponavadi tam objavimo kakšno akcijo, kupon s popusti; ravno tako vse o akcijah zveste tudi na naši FB strani. 

Odprti smo 24h/dan; naročila sprejeta do 13h ponavadi pošljemo še isti dan. Na vaše maile odgovorimo kakor hitro lahko; če smo odsotni, pa odgovorimo takoj, ko imamo možnost. 

S 1.9.2017 smo odprli novo poslovno enoto v Il. Bistrici (Prešernova ulica 14, 6250 Il.Bistrica), kjer lahko Vaše naročilo tudi osebno prevzamete in se tako izognete plačevanju poštnine. V pisarni smo vsak delovni dan od 9-14.30h, je pa zaželjeno, da se pred obiskom najavite (po telefonu, mailu, sporočilu), da si lahko organiziramo potek dela. 

Veseli smo vseh vaših sporočil, slikic vaših sončkov oblečenih v oblačila kupljena pri nas, pohvale nam prav lepo pobožajo srce, pa tudi kritik se ne branimo. 

Lahko nas poiščete tudi na Facebook-u in Instagramu kjer redno oglašujemo naše izdelke  ter artikle, kateri so v akciji.

Pa lepo vabljeni k ogledu naše ponudbe. 

Aleš in Verena Surina; Fancybaby.si

 

Trgovina s tekstilom VERAS
Aleš Surina s.p. 
Nova Vas pri Jelšanah 7
6254 Jelšane

 

TTR IBAN: SI56 1971 0501 1966 469

SWIFT: SZKBSI2X

MATICNA ŠT.: 6304079000

DAVČNA ŠT: 69132836

Na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)

GSM: 040/229-675 (plačljiva številka Slovenskega operaterja A1)

WEB: https://www.fancybaby.si

E-MAIL: info(at)fancybaby.si

Izpisek iz Ajpes-a