O podjetju

Pozdravljeni,

Smo majhno družinsko podjetje, otroška trgovina Fancy baby pa je skoraj kot najin tretji otročiček. Ko sva dobila otroke, sva ugotovila, kako lažje je nakupovat preko spleta, saj lahko nakupe opraviš predvsem takrat, ko otroci že spijo 🙂

V spletni trgovini Fancy baby  lahko najdete pestro izbiro oblačil za novorojenčke in otroke do starosti 2leti, otroško posteljnino, krstna oblačila, copatke za dojenčke,… Že od samega začetka pa poslujemo samo z evropskimi proizvajalci in dobavitelji

Za naše kupce redno pripravljamo zanimive akcije in popuste. Vabiva vas, da si pred nakupov pogledate tudi kategorijo Novičke, ker ponavadi tam objavimo kakšno akcijo, kupon s popusti; ravno tako vse o akcijah zveste tudi na naši FB strani. 

Odprti smo 24h/dan; naročila sprejeta do 13h ponavadi pošljemo še isti dan. Na vaše maile odgovorimo kakor hitro lahko; če smo odsotni, pa odgovorimo takoj, ko imamo možnost. 

V kolikor bi želeli določen izdelek videti v živo, nas lahko po predhodnem dogovoru, obiščete tudi v naši pisarni (Prešernova ulica 14, 6250 Ilirska Bistrica). 

Veseli smo vseh vaših sporočil, priporočil, slikic vaših sončkov oblečenih v oblačila kupljena pri nas, pohvale nam prav lepo pobožajo srce, pa tudi kritik se ne branimo. 

Sledite nam tudi na Facebooku in Instagramu.

Lepo vabljeni k ogledu naše ponudbe 🙂

Aleš in Verena Surina; Fancybaby.si

 

Trgovina s tekstilom VERAS
Aleš Surina s.p. 
Prešernova ulica 14
6250 Ilirska Bistrica

 

TTR IBAN: SI56 1971 0501 1966 469

SWIFT: SZKBSI2X

MATICNA ŠT.: 6304079000

DAVČNA ŠT: 69132836

Na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)

GSM: 041/368-298 (plačljiva številka Slovenskega operaterja A1)

WEB: https://www.fancybaby.si

E-MAIL: info(at)fancybaby.si

Izpisek iz Ajpes-a