Dostava

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR

Stroški dostave pri nakupu do vrednosti 50,00 EUR znašajo 3,50 EUR. Pri nakupu nad 50,00 EUR je poštnina brezplačna. 

DoStavimo v 1 do 3 delovnih dneh

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku od ena (1) do tri (3) delovnih dni, od dneva vašega naročila oziroma v primeru nakupa s plačilom po predračunu v roku od ena (1) do tri(3) delovnih dni po prejemu plačila.
Dostavo vršimo na območju Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Nemčije, Italije, Švice. Naročene izdelke vam bo dostavil naš partner Pošta Slovenije. Za zamude dobav zaradi ne-ažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo. V primeru neuspele dostave, je paket na voljo za prevzem v lokalni poslovalnici Pošte Slovenije.  Dostava v poštni predal ni možna.
Stroški dostave za Slovenijo pri nakupu v vrednosti do 50,00 EUR znašajo 3,50 EUR. Pri nakupu nad 50,00 EUR je dostava brezplačna. Za Hrvaško, cena dostave je 6,99 EUR.
Za ostale države EU pa je strošek dostave 9,90 EUR.
Ti pogoji veljajo za fizične osebe in pravne osebe. 

 

Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate kupnina+strošek odpreme blaga v vrednosti 3,50 EUR+provizija za vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije. Znesek provizije za vplačilo obrazca UPN si lahko ogledate na strani Pošte Slovenija na www.posta.si/ceniki

– kupnina do 98,00 eur, provizija je 1,05 eur brez DDV.

– kupnina nad 98,00 eur do 501,00 eur, provizija je 1,07% od vrednosti paketa

– kupnina nad 501,00 eur, provizija je 5,36 eur brez DDV + 0,30% od vrednosti

Lahko se zgodi, da zaloge posameznih izdelkov poidejo in niso več na voljo. Kadar vam naročenega izdelka ne moremo zagotoviti, si pridržujemo pravico, da od naročila odstopimo. O odstopu od naročila vas bomo pravočasno pisno obvestili.

 

Identifikacija strank ob prevzemu blaga

Dostavljalec oziroma njegova pooblaščena dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotovimo, da bo naročeno blago izročeno pravemu naročniku. 

Vklopi razum, zahtevaj račun.