Blog

Black Friday 23.11.2018

Black Friday oz Črni petek po naše – Vsak dan novi znižani artikli.  Letos smo se odločili, da s popusti pričnemo v sredo, ker nas je lanski odziv presenetil in je bilo še pred polnočjo vse iz ponudbe ”Black Friday” razprodano.  Ponudbo Black Friday najdeš v kategoriji VROČE. Pohitite, splača se. Zaloge so omejene!   S … Preberi več “Black Friday 23.11.2018”

Preberi več

Topli plašči in jaknice

Kmalu! Prvi teden v oktobru pričakujemo novo zalogo plaščev, jaknic in bundic za fantke in punčke. Vsi modeli bodo primerni tudi za svečane dogodke (npr. Sv. Krst, Poroka…), lahko pa se jih kombinira tudi z ostalimi oblačili.  Za punčko pridejo plašči v sivi, beli in belo roza kombinaciji. Za fantke pa v sivi in beli … Preberi več “Topli plašči in jaknice”

Preberi več

Baby Shower

Baby shower ali po naše; Zabava za novorojenčka. S prijateljicami ste se odločile, da boste vaši noseči prijateljici organizirale zabavo za njenega dojenčka. Na spletu je res zelo veliko idej (Pinteres) glede dekoracije, pri nas pa lahko kupite že sestavljene kompletke.   Ponavadi prijateljice naredijo oz kupijo tudi tortico, pijačo in prigrizke; seveda vse v … Preberi več “Baby Shower”

Preberi več

Naravni replent proti klopom

Komaj čakam pomlad. In poletje! To sta dva moja najljubša letna časa. Rada imam sonce, rožice, z otroci takrat velik del dneva preživimo na prostem. Sploh starejša hčerka je najraje pred hišo, kjer se lovi po travnikih, skače po pesku in se vozi s kolesom.  Ampak…spomladi so aktivni tudi klopi. Sovražim jih. Resno. Sploh nevem … Preberi več “Naravni replent proti klopom”

Preberi več

Veseli December

Decembra smo za Vas pripravili kar nekaj zanimivih akcij, zato Vas vabimo da spremljate naše objave tudi na FB in Instagram profilu. V času Miklavža smo za Vas pripravili BREZPLAČNO DOSTAVO za vse nakupe nad 10€. Pred zaključkom naročila uporabite kupon: MIKLAVZ. Kupon je veljaven 6.12. in 7.12.2017. Aja da ne pozabimo…Dobri Možje so nam … Preberi več “Veseli December”

Preberi več

Black FRIDAY 24.11.2017

Prihaja črni petek, dan popustov, ugodnih nakupov. Za Vas smo pripravili zanimive akcije, popusti pa bodo od 10-40%. * Znižane cene bodo v spletni trgovini vidne 24.11.2017 do polnoči. Vas zanima kaj bo v akciji? Naj Vam malo namignem; znižani bodo naši najbolj prodajani artikli, zato lepo vabljeni 🙂 Pozdravček, Verena

Preberi več

Mali princ

”Čuj mojo skrivnost. Zelo preprosta je: Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.” ( Antoine de Saint-Exupéry, Mali princ) Do nedelje 19.11.2017 smo za Vas pripravili posebno akcijo in sicer popust na vse artikle Mali princ.  Lepo vabljeni in krasen vikend vam želim, Verena

Preberi več

Otroške posteljnine -10% (24.10.-27.10.2017)

Ojla, od 24.10. do vključno 27.10.2017 so vse posteljnine (2, 3, 8 in 14-delne) in spodnje (jogi) rjuhice znižane. Pohitite, zaloge so omejene! V mesecu novembru pa pričakujemo novo zalogo posteljnin, tudi nove vzorce 🙂 Spremljajte nas 🙂 Pa lep dan Vam želim, Verena

Preberi več


Oblakci v otroški sobici

Ojla, če ti je všeč motiv oblačka na otroških dekicah, posteljninah…potem beri dalje. Za Vas sem pripravila super akcijo, ki traja od 27.9.2017-30.9.2017. Popust velja na vse artikle, katere najdeš tukaj. In kako do popusta? Najprej dodaj željen artikel v košarico, potem pa pred zaključkom nakupa v polje kupon ugodnosti vpiši promo kodo: OBLAKEC Promo … Preberi več “Oblakci v otroški sobici”

Preberi več