Blog

Baby Shower

Baby shower ali po naše; Zabava za novorojenčka. S prijateljicami ste se odločile, da boste vaši noseči prijateljici organizirale zabavo za njenega dojenčka. Na spletu je res zelo veliko idej (Pinteres) glede dekoracije, pri nas pa lahko kupite že sestavljene kompletke.   Ponavadi prijateljice naredijo oz kupijo tudi tortico, pijačo in prigrizke; seveda vse v … Preberi več “Baby Shower”

Preberi več

Naravni replent proti klopom

Komaj čakam pomlad. In poletje! To sta dva moja najljubša letna časa. Rada imam sonce, rožice, z otroci takrat velik del dneva preživimo na prostem. Sploh starejša hčerka je najraje pred hišo, kjer se lovi po travnikih, skače po pesku in se vozi s kolesom.  Ampak…spomladi so aktivni tudi klopi. Sovražim jih. Resno. Sploh nevem … Preberi več “Naravni replent proti klopom”

Preberi več

Gnezdece

Za udoben počitek, brezskrben spanec, je tukaj gnezdece  Vaši štručki bo v njem zelo prijetno, gnezdece pa lahko uporabite tudi v zibelki ali posteljici. Tudi mamice, katere ponoči dojijo leže, v svoji postelji, lahko gnezdece položijo v svojo posteljo in tako bo tudi mamica zaspala brez skrbi, da bi dojenčka med spanjem poškodovala. Gnezdece pa … Preberi več “Gnezdece”

Preberi več

Krstna oblačila

Pozdravljeni, ker je moj članek o svečnih dogodkih čudežno izginil, sem ga za Vas pripravila še enkrat. Ni isti, ker tistega zapisa ne najdem več, vendar upam, da Vam bo tudi ta članek malček v pomoč.  Skoraj vsak dan prodamo vsaj eno oblekico ali kompletek za Sv. Krst. Velikokrat me mamice (pa tudi tatkoti) pokličejo, … Preberi več “Krstna oblačila”

Preberi več


Kompletek za novorojenčka

Živjo, super novičko imam za vas. Naslednji teden prihaja nova zaloga 5-delnih kompletkov za novorjenčke. Ponovno bodo dobavljivi v velikosti 44, 50 in 56. Kot verjetno že veste, je velikost 44 namenjena novorojenčkom z nižjo porodno težo (nedonošenčki). Kompletek pa je sestavljen iz 5-ih delov in sicer: * body na preklop * žabice v celem … Preberi več “Kompletek za novorojenčka”

Preberi več

Dobrodošel/a

Pozdravljene nosečke, mamice, tatiji in vsi obiskovalci naše spletne trgovine, najprej naj vas lepo pozdravim in se vam zahvalim, ker ste ”prišli v našo trgovinco”. Pa tudi če samo na obisk, brez nakupa. Veseli smo vsakega obiskovalca. Ker dobimo dnevno veliko sporočil in klicev z vprašanji, kakšen kompletek bi bil najbolj primeren za odhod domov … Preberi več “Dobrodošel/a”

Preberi več