Baby Shower

Baby shower ali po naše; Zabava za novorojenčka.

S prijateljicami ste se odločile, da boste vaši noseči prijateljici organizirale zabavo za njenega dojenčka. Na spletu je res zelo veliko idej (Pinteres) glede dekoracije, pri nas pa lahko kupite že sestavljene kompletke.

set za baby shower Princ na poti
set za baby shower Princ na poti

 

Ponavadi prijateljice naredijo oz kupijo tudi tortico, pijačo in prigrizke; seveda vse v stilu s temo zabave 🙂

Kaj pa podariti bodoči mamici? Katerega darila bi bila zelo vesela? 

babyshower za punčko_fancybaby.si
babyshower za punčko_fancybaby.si
  • Če bi rade kupile nekaj velikega; vse udeleženke zabave skupaj, je super darilo gnezdece za dojenčka. Gnezdece se uporablja od rojstva naprej, uporabljamo pa ga lahko v postelji, na kavču, s sabo ga lahko odnesemo tudi na počitnice, ali pa k babici…možnosti je veliko.
  • Poleg gnezdeca se jih veliko odloči tudi za kakšno lepo dekico. Teh ni nikoli preveč 🙂 V ponudbi imamo tako tanjše, kot dekice s polnilom. Izbirate pa lahko med različnimi vzorci. 
  • Vsaka mamica bo tudi zelo vesela brisače za dojenčka
  • Oblačila za dojenčka (fantki, punčke) Pri nas najdete samo oblačila evropskih proizvajalcev, v ponudbi pa imamo različne baby kolekcije. Ponudbo redno dopolnjujemo in vedno iščemo še nekaj novega. 
  • Dekoracijo za otroško sobico
  • in kar je najbolj pomembno! Če vi še nimate otrok in bo vaša prijateljica edina z dojenčkom, ne pozabite na njo. Res da ne bo več tako zabavna, kot je bila včasih, res da bo govorila (večinoma) samo o svojem otroku, jamrala kako je neprespana…vzemite si čas za njo tudi takrat. Namesto darila ji lahko kdaj pridete v pomoč, greste na sprehod z njo in njenim zakladkom, ji ponudite varstvo,…Hvaležna vam bo. 
baby shower nevtralno_fancybaby.si
baby shower nevtralno_fancybaby.si

Za konec pa še nekaj od nas; v kolikor se boste odločile za darilo iz naše spletne trgovine, nam pišite za promo kuponček (popust). 

baby shower girl_fancybaby.si
baby shower girl_fancybaby.si

Želimo vam super zabavo, lepo druženje, katero bo tako bodoči mamici, kot vam ostalo v spominu. 


Oznake: , , , , , , ,

Nazaj na Blog

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja