Dobrodošel/a

Pozdravljene nosečke, mamice, tatiji in vsi obiskovalci naše spletne trgovine,

najprej naj vas lepo pozdravim in se vam zahvalim, ker ste ”prišli v našo trgovinco”. Pa tudi če samo na obisk, brez nakupa. Veseli smo vsakega obiskovalca.

Ker dobimo dnevno veliko sporočil in klicev z vprašanji, kakšen kompletek bi bil najbolj primeren za odhod domov iz porodnišnice, ali pa kateri krstni kompletek bi bil primeren za Krst spomladi…sem se odločila, da vam bom še malo bolj v pomoč.

Prednost fizične trgovine je ta, da je tam prodajalka, ki vam lahko osebno predstavi izdelek in vse vidite v živo. Pri spletni trgovini pa velikokrat kupec ne ve, ali bo to, kar je naročil res takšnega videza, kvalitete, kot je na sliki…Zato se kot spletna trgovina res trudimo, da je naša ponudba oblačil kvalitetna, da so slike realne. Večino krstnih oblačil smo tudi slikali pri poklicem fotografu (Ujeti trenutek, Atelje Marož), tako sem tudi v živo videla, kako oblačila stojijo na otroku, ali je pri oblačenju kakšna težava…S tem pa sem si tudi pridobila dodatno znanje, predvsem kar se fantovskih oblačil tiče, saj imam doma dve punčki.

Zato dragi bodoči kupci; če imate kakršno koli vprašanje, nam pišite ali nas pokličite. Trudimo se, da vam odgovorimo takoj oz v najhitrejšem možnem času. To nam je prioriteta že od samega začetka, saj se zavedamo, da če bo kupec preveč dolgo časa čakal na odgovor, bo pač kupil drugje.

Vabim vas, da nas spremlajte tudi na Facebooku, kjer objavljamo razne akcije in predstavljamo nove artikle.

Pozdravček, Verena


Oznake: , , , , , ,

Nazaj na Blog